Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.
ПРЕГРШТ НАГРАДА ЗА УЧЕНИКЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ „МИХАИЛО ВУКДРАГОВИЋ“

НАСТАВЉЕНА ТРАДИЦИЈА

Иако су у току радови на реконструкцији ученици и професори Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ не посустају. То потврђују и недавно освојене награде на Републичком такмичењу у Београду.
- Седамнаест ученика вредно је радило са својим професорима и у различитим категоријама освојило петнаест награда и то: шест првих, седам других, једну трећу и једну похвалу. Честитамо свим професорима и њиховим ученицима на уложеном труду и раду упркос лошим условима због реконструкције школе – рекла је проф. Соња Живковић.
Интернационални жири састављен од еминентних професора препознао је квалитет и таленат шабачких ученика који су се са овог музичког надметања у дисциплинама клавир, флаута, труба, соло певање и гитарски трио вратили са петнаест награда.
Прву награду освојили су: Ирина Бродић, Михајло Спасић и Лазар Торбица (класа проф. Хелена Давидовић), Страхиња Јовановић и Александра Милутиновић (класа проф. Ивана Гератовић), Јана Илић (класа проф. Биљана Прица).
Међу другонаграђенима нашли су се: Јован Каличанин (класа проф. Гоара Лазић), Неда Дачевић и Аљоша Кесеровић (класа проф. Марија Гођевац), Милица Павловић (класа проф. Милица Макевић), Милица Лолић (класа проф. Мирјана Пантелић), Бојан Васић (класа проф. Александар Кончар) и Гитарски трио (класа проф. Стеван Јовић).
Вукашин Шуваковић у класи проф. Гоаре Лазић добио је трећу награду, док је Лазар Максимовић, ученик у класи проф. Милице Макевић похваљен.

О. Г.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa