Инфо

16. децембар 2010.16. дец 2010.
МЕДИЦИНСКА ШКОЛА „ДР АНДРА ЈОВАНОВИЋ“ У ШАПЦУ

БОГАТ ПРОГРАМ ПРОСЛАВЕ

Ученички парламент и Тим за Хуманитарне активности Медицинске школе „Др Андра Јовановић“ прошлог понедељка обележили су завршетак акције „Помоћ Народној кухињи“, спроведене поводом прославе Дана школе
Ученици и запослени Медицинске школе сакупили су намирнице, као што су: уље, брашно, тестенине, пиринач и пасуљ, а потом их уручили Народној кухињи у Шапцу. У договору са Центром за социјални рад прикупљена помоћ предата је у просторијама Предшколске установе на Летњиковцу, у чијој се централној кухињи и обавља припрема оброка за кориснике народне кухиње.
Координатор Тима за хуманитарне активности др Верица Матовић навела је да је поменута акција трајала три недеље, захваљујући којој је сакупљено преко 400 кг намирница. ““ Прикупљена помоћ није велика, али ће се наставити у наредном периоду кроз разне акције. Надам се да ће ова акција подстаћи и друге да следе наш пример, јер на овај начин помажемо нашим суграђанима. У току је учешће у акцијама као што су помоћ оболелој ученици из Шапца и прикупљање помоћи за санацију штете настале услед земљотреса у Краљеву и то Медицинској или школи којој је та помоћ неопходна.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa