Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.
ОК "Заслон"

ОК "Заслон"

ОДБОЈКА

ШАНСА НАЈМЛАЂИМА

Женска селекција „Заслона“ плеј оф завршила са четири победе и шест пораза, на четвртом месту. Читав плеј оф, тренер Милан Панић форсирао играчице из сопствене школе
Пласман у плеј оф испунио је прокламована очекивања, борба за прво место није била реална, те је заједничка одлука свих у клубу била да се искључиво ослоне на сопствену школу. Осим стандардних одбојкашица, први пут међу сениорима заиграло је и неколико дебитанткиња, а укупан учинак премашио је очекивања.
- Врло сам задовољан. У последњим дуелима везали смо три пораза, али смо увек имали неку дебитанткињу. У Лазаревац нисмо ни водили неколико првотимки како би играле нове одбојкашице. Сваки тријумф сматран је успехом, а ми смо остварили четири и носили се добро против најјачих. Оне су задовољне, а ја сам поносан на њих – истиче тренер Милан Панић.
Убедљиво се у виши ранг пласирао „Краљ“ Београд са само једним испуштеним поеном. Друга позиција припала је „Шумадији“, „Лазаревац“ и „Заслон“ имали су по 11 бодова, „Лаки Стар“ 10, „Млади Радник“ 8.
„ПАРКОВКЕ“ ПЕТЕ
Недавно је окончана и Регионална лига Мачванско–колубарског округа. Ту су ове сезоне наступали, „Рађевац“ (Крупањ), „Тамнава“ (Коцељева) и шабачки „Парк 015“. Ова три клуба освојила су, тим редом, треће, четврто и пето место са 22, 6, 4 бода. Титула је припала „Пролетеру“ из Лознице, док је вицешампион „Осечина“.
Д. Б.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa