Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.

“ГЛАС ПРОШЛОСТИ”

АПРИЛ 2. НЕДЕЉА
ФИНАЛЕ (1967) – На финалној вечери Појединачног јуниорског првенства Војводине у Руми наступиће три шабачка боксера. У мува категорији Којић, представник у бантаму биће Смајо Карадаревић, а Маринковић боксује у лакој категорији.
*Смајо Карадаревић је освојио титулу и пласирао се на финално такмичење Првенства Југославије у Скопљу.
МИСЛИЛИ СУ... (1979) – Српска лига, ОК “Јагодина” – ОК “Пролетер” 3:1. ПРОЛЕТЕР ШАБАЦ: Вилотић, Бојичић, Бољковац, Богдановић, Зечевић, Бајић, Михаиловић, Средојевић.
РАДОВАНОВИЋ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ (1979) – Пионир Мачве Борисав Радовановић налази се се у саставу репрез. Југославије која је јуче отпутовала у Француску на традиционални турнир мл. фудбалера.
СПОРТСКА БРУКА (1992) – Сусрет “Заслон Графичара” и “Младости” (ПП) прекинут је одлуком судија у 30. минуту. Већ од почетка меча МОФЛ “Исток” судијска тројка из Уба: Вукадиновић, Васић и Миливојевић, без разлога, трудила се да помогне домаћину. Играо се 30. минут када се лопта шетала дуж гол линије гола домаћих, али није ушла у гол. Ипак, гостујући навијачи и неколицина фудбалера Младости опколили су помоћног судију Миливојевића, сматрајући да је постигнут гол. У гужви се није видело шта се догодило, али је арбитар тврдио да га је ударио играч са бројем 7 Мијаиловић. Судије су одлучиле да прекину меч. Пун сат по завршетку, пред зградом управе протестовали су гостујући навијачи. Само брза интервенција полиције спречила је линч арбитара. Осим ове, прекинуте су још три утакмице због напада гостију на судије, у Дреновцу, Богатићу и Звезду.
ДОКТОРИ ЗА “ВЕЧИТЕ” (2008) – МП ЗК – Партизан 33:27 (17:12). “Црно–бели” бачени су под ноге. Од првог звиждука, “плави” су доминирали. Вучевић одличан у далекометним шутевима, Д. Рашић непогрешив са седмерца, а Павле Антонијевић “доминира” познатим “завртаљкама”. Пад у другом делу користе гости, поравнавају резултат, али после тајмаута Рашића, нова серија решава победника. Металопластика је једини тим који је победио и Звезду и Партизан. МП: Стевановић (1 о.), Ракић 1, Вучевић 8, Пајић, Јелесић 1, Алексић 1, Д. Рашић 6, Митровић 2, Васић (10 о.), Попов 4, Антонијевић 5, Исаиловић 1, Брњас 3, М. Рашић 1.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa