Инфо

20. април 2017.20. апр 2017.
ОТВАРАЊЕ ПРИМЕРЕНО РЕНОМЕУ
АЉУАЛАБ ПЛУС У ШАПЦУ

ОТВАРАЊЕ ПРИМЕРЕНО РЕНОМЕУ

У систему АЉУАЛАБ Плус послује 25 лабораторија. Од тога седам у Београду, а остале су распоређене у Обреновцу, Младеновцу, Панчеву, Вршцу, Сремској Митровици, Новом Саду, Суботици и Лозници. Недавно је и у Шапцу отворена Аљуалаб Плус лабораторија. Поред побројаних ту су још и сестринске лабораторије 101 ЛАБ на Звездари у Београду и 101 ЛАБ Плус у Кладову, као и имунолаб у Бору.
АЉУАЛАБ Плус обавља анализе из области хематологије, биохемије, микробиологије, вирусологије, хистопатологије, молекуларне биологије и генетике.
- Први и једини у Србији радимо анализу антитела на Зика вирус. Цхламидиа трацхоматис из урина, ПЦР методом, која је врло комфорна за мушкарце, Нагаласе тест за рану дијагнозу карцинома, као и разне друге анализе уз помоћ једне од највећих иностраних лабораторија СYНЛАБ ГмбГ из Немачке, која броји више од 600 лабораторија у 35 земаља на четири континента. Ово партнерство омогућило нам је да нашим сарадницима, пацијентима и докторима у Србији можемо понудити најкомплетнији лабораторијски сервис, високог квалитета, који обухвата преко 3.000 различитих лабораторијских анализа из области клиничке патологије, микробиологије, хумане генетике и молекуларне онкологије, укључујући ретке и специфичне анализе, каже доктор Горан Петровић специјалиста клиничке биохемије који води лабораторију у Шапцу.
Доктор Нађа Ступар, специјалиста клиничке биохемије, је генерални заступник “Натере” из Калифорније за Панорама тестове, неинвазивне пренаталне генетичке тестове последње генерације.
- Панорама тестови могу да се раде већ од навршене девете недеље трудноће. Потпуно су безбедни и за бебу и мајку. Једини су који разликују генетички материјал бебе од генетичког материјала мајке. Резултати са највишим процентом сигурности дају увид у генетичко здравље бебе. Резултати су ниског ризика, не захтевају додатно инвазивне методе дијагностике и добијају се у року од седам до десет дана. Најконкурентнији смо са ценама, каже докторка Ступар.
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa