Инфо

16. децембар 2010.16. дец 2010.
ИЗВИЂАЧИ

ПРЕДОСМУ СМОТРУ СИС

Градски Савез извиђача Шапца најзад се скрасио у врло пристојним просторијама које се налазе у згради „Јубанке“, на трећем спрату, на почетку улице Владе Јовановића. Просторије су обезбеђене уз помоћ града Шапца
У нове просторије свакодневно се ради „пуном паром“. Долазе многи извиђачи да се информишу, да некога сусретну, да се упознају са организацијом. У свим просторијама на зидовима је много фотографија са разних активности које осликавају педесетогодишњи рад шабачких извиђача. Долазе и нови извиђачи да се детаљније упознају са организацијом. Многи показују велико интересовање за предстојеће зимовање. Све ове фотографије су најбоља пропаганда извиђачкој организацији.
Повећана активност чланства у Градском савезу извиђача тренутно је везана и за припрему предстојеће Осме смотре Савеза извиђача Србије, која ће се одржати у Шапцу, на теренима Летњиковца, од 10-20. августа 2011. године. То је друга смотра извиђача Србије на овим теренима. Прва оваква смотра, четврта по реду, одржана је пре двадесет година на теренима Крупња уз учешће око 3.000 извиђача, такође у организацији извиђача Шапца.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa