Инфо

20. април 2017.20. апр 2017.
ШАБАЧКИ ВАТЕРПОЛИСТИ ПРЕД ГОСТОВАЊЕ ШАМПИОНУ

QUE SERA SERA

Ваљевци квалитетом нису могли да парирају шабачким ватерполистима. Све је решено у првих осам минута, те је одмах по окончању дуела, пажња могла бити усмерена ка браниоцу титуле. „Партизан“ фаворит увек, али су Шапчани играма заслужили да то не буде меч неравноправних екипа, већ дерби Супер лиге
Мотивација и жеља јесу важни сегменти спорта, но када је разлика у квалитету велика, све друго је мање важно. Шабац и Ваљево можда су имали сличан интензитет мотива, али 6:0 у 10. минуту „најпластичније“ су демонстрирали поменуто. Утакмица је била равноправна само у тренуцима када су домаћи играли „на леру“. Много већи изазов, „чивијаше“ очекује за викенд. На „Бањици“ их дочекује први фаворит за титулу бранилац пехара и највећи ватерполо клуб Србије, београдски „Партизан“. Баласт фаворита, у потпуности носе „црно–бели“.
- Нема потребе говорити о Партизану. Они јесу млад тим, но клуб у чијим редовима игра златни „олимпијац“ и екипа која је заједно стасавала у једној од најбољих ватерполо школа на свету. Ми немамо било шта да изгубимо, а опет једва чекамо да играмо и против четвртог шампиона Европе ове сезоне. Најважније да „не упаднемо“ у њихов ритам, да не срљамо, већ да нам сваки потез буде резонски и јасан – истиче Растко Пролић, повратник у базен после дуге паузе.
„Партизан“ и „Шабац“ састају се у оквиру 4. кола, а 3. је комплетирано тек синоћ.
1. ШАБАЦ 9
2. Партизан (-1) 6
3. Војводина (-1) 6
4. Ц. Звезда (-1) 3
5. С. Град (-1) 3
6. Ваљево 3
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa