Инфо

27. април 2017.27. апр 2017.
ЗА НОВЕ БОДОВЕ И СТАРЕ ДУГОВЕ
ВАТЕРПОЛИСТИ У СУБОТУ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ

ЗА НОВЕ БОДОВЕ И СТАРЕ ДУГОВЕ

Партизан није три пута бољи од шабачких ватерполиста, али када се уђе у „машину“ највећег ватерполо клуба у држави, цена буде превисока. Ипак, то је прошлост, а блиска будућност Војводина, тим који је (не)заслужено елиминисао Шапчане у претходном плеј офу
У другом и трећем периоду дербија на Бањици, Шапчани су дозволили да их „освоји“ ритам Партизана, „машина“ којој нису одолели ни многи клубови А1 Регионалне лиге. Када је тако, спаса нема. Може бити добар на голу Алексић, али без гола са играчем више, шта је друго, до бодовне нуле, могуће? Све ће то бити само ружно сећање ако „падне“ Војводина за викенд. Требала је да претходног пролећа „потоне“ у Шапцу, остане у четвртфиналу плеј офа. Била је на „коленима“, али и миљеник среће у петерцима. Беше давно, но неки актери не заборављају.
- Још нисам преболео Војводину и ту утакмицу претходне сезоне. Имали смо све, осим среће и мало више искуства. Мислим да смо заслужили пролаз, но то нека нам буде додатни мотив. Примарни су бодови у суперлигашкој борби. Они долазе мотивисанији него икада. Испали су из А1 Регионалне лиге, стали у полуфиналу Купа и за њих је, досадашњи део сезоне, потпуно неуспешан, морају показати да вреде. Сигурно желе победу у Шапцу, али ми две године успешно бранимо нашу „тврђаву“ – истиче Никола Цар, првотимац Шапца.
ТАБЕЛА: 1. Партизан 12; 2. Ц. Звезда 9; 3. ШАБАЦ 9; 4. Војводина 9; 5. Ваљево 3; 6. Стари Град 3.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa