Инфо

4. мај 2017.4. мај 2017.
ИНТЕРНАЦИОНАЛНО ДРУЖЕЊЕ
КЛУБ ПЕНЗИОНЕРА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА ШАБАЦ
ПРОСЛАВИО ПЕТНАЕСТ година РАДА

ИНТЕРНАЦИОНАЛНО ДРУЖЕЊЕ

У оквиру прославе јубилеја, петнаест година постојања и рада, Клуб пензионера унутрашњих послова Шабац прошлог четвртка организовао је и сусрет Асоцијације пензионера унутрашњих послова Србије. Дружењу су, осим колега из Србије, присуствовали и чланови братских удружења из Сегедина (Мађарска), Софије (Бугарска), Бијељине и Зворника (Република Српска).
- За нас ови сусрети значе много. Ми када одемо у пензију желимо да наставимо своју активност, сарадњу, итд. Нашли смо своју шансу, своје задовољство да у овако организованом Клубу искажемо своја знања и осећања – рекао је Андрија Пантелић у име Клуба пензионера унутрашњих послова Шабац.
Окупљенима су се поред председника Клуба Живојина Галонића обратили и изасланик министра, помоћник директора полиције Богољуб Живковић и председник Скупштине града Шапца Немања Пајић. Том приликом Пајић је изразио задовољство због присуства великог броја пензионера из Шапца, целе Србије, али и земаља у окружењу уз жељу да се досадашња сарадња са градом настави и прошири.
Током дружења, на коме су наступиле и Вокална група „Шапчанке“ и гуслар Милутин Гвозденовић, представљена је и публикација „Клуб пензионера унутрашњих послова Шабац – Дневник 2002-2017“ у којој су приказане све активности Клуба, дружења, али и радови чланова.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa