Инфо

4. мај 2017.4. мај 2017.
Позоришна прича о менталитету

Шампиони

Горко-слатка трагикомедија са пуно смеха, понеком сузом и доста знакова питања
У суботу 29. априла у Библиотеци „Политика“ у Крупњу изведена је позоришна представа „Шампиони“ продуцентске куће „Партy план“ према тексту Ивана Велисављевића, по мотивима текста Џејсона Милера „Тхат Цхампионсхип сеасон“ из 1973. године и у режији Марка Мисираче. У главним улогама су Милан Цаци Михаиловић, Марко Степановић, Петар Михаиловић, Бранко Јанковић и Миљан Прљета.
Радња се дешава у малом граду у Србији и говори о четворици најбољих пријатеља који су освојили јуниорско првенство Србије у кошарци и управо баш тог дана се обележава 20 година јубилеја. Међутим, данас су ти људи моћници у малом граду - један је градоначелник, други локални бизнисмен, трећи директор школе, а једино четврти лик Томица се после неколико година из Београда враћа у родни град. Са њима је и њихов некадашњи тренер, човек који и данас игра важне улоге у њиховим животима и каријерама. Како вече одмиче отварају се неке горке истине које они имају у својим међусобним односима.
- Представу су гледаоци доста добро прихватили јер је то у ствари прича о менталитету у којој се наши људи препознају, поготово у мањим срединама и јер су то људи које свако од нас познаје и има у свом најближем окружењу. Покушали смо да поставимо питање да ли финансијска моћ и политички утицаји могу да поремете двадесетогодишње пријатељство - говори Марко Степановић продуцент и главни глумац.
Д. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa