Инфо

4. мај 2017.4. мај 2017.
ШАБАЧКИ ФУТСАЛ ИГРАЧИ ОКОНЧАЛИ СЕЗОНУ

“РАТНИЦИ” ПРЕМА ОЧЕКИВАЊИМА

Шабачки футсал клуб “Белаторес” дебитантску сезону у Другој лиги окончао на десетом месту. Остварена два главна циља, истичу у клубу
Претходно пролеће било је трофејно, слављеничко. Титулом у својој групи Регионалне лиге и успехом у баражу Шапчани су изборили Другу лигу, много снажнији и захтевнији ранг. У неким дуелима испуштали су освојен(е) бод(ове), ређе су они спашавали изгубљено, али најважније је да је избегнута селидба у најнижи ранг.
- Лига је била непознаница за нас и често смо неискуство плаћали бодовима. Уколико очувамо екипу, добри играчи футсала имаће важну сезону искуства, што у збиру може дати боље резултате. Важно је да смо промовисали и младе чланове од којих очекујем више од октобра. Лига је озбиљна и Ваљевци су заслужено у највишем рангу - истиче тренер Марко Савић.
Поменути “РБ” Ваљево освајањем титуле изборио је позицију у Првој лиги наредне сезоне. Реорганизацијом ФСС је увео још један ранг такмичења. Јединствену другу лигу играће Пожаревац и Ивањица, док преосталих 8 екипа остаје у Другој лиги “Запад”, сада трећем рангу. У Зону иде “Крагујевац 2011”.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa