Инфо

4. мај 2017.4. мај 2017.
КОШАРКА – МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

ЈУНИОРКАМА ТИТУЛА

турнир Првенства региона. Јуниорке шампионке, кадеткиње без победе у елити
Међу најбољим тимовима Србије у кошарци, Шабац је имао само једног представника млађих категорија. Кадеткиње ОКК „Шабац” и ово су првенство провеле у осмочланој елити, али учинак није за памћење, колико утакмица толико и пораза, 14:14. За све остале селекције шабачке кошарке, лига под ингеренцијом Кошаркашког савеза западне Србије, била је највиши домет.
Добра сезона беше за јуниорке. Максималних 10 победа донеле су им титулу у регионалној лиги КСЗС, а прилику за исти резултат имају и кадети. Њих 13. маја очекује финални турнир у Пријепољу и дуели са домаћим “Милешевцем” и Чачанима. Место у финалу обезбедили су тријумфом у квалификационој лиги (13:1). У истом такмичењу “Микс” Мајур окончао сезону на 6. месту. Кадеткиње “Дуге” могле су до регионалног првог места, но међусобни дуели пресудили су да на крају буду треће, иако су имале исти учинак као и шампион “Рас Милешевац”.
Резултати пионирских и млађепионирских селекција су испод очекивања. Код девојчица “Дуга” 3 победе у 15 кола. Само једна екипа имала је слабији учинак, док код дечака “Рађевац” и “М015” нису могли више од зачеља квалификационе групе 4. Млађим пионирима “Шапца” (8:2) недостајала је једна победа за финални регионални турнир, но морали су на крају честитати Лозници. У истој групи “Рађевац” 0:10.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa