Инфо

4. мај 2017.4. мај 2017.
МАЈ МЕСЕЦ ОДЛУКЕ У ОПШТИНСКИМ ЛИГАМА

ФАВОРИТИ ЈАСНИ, БОРБА ТРАЈЕ

Први поглед на табеле указује да водеће екипе имају значајну предност у односу на пратиоце, но, углавном је до краја остало довољно рунди како би се ситуација променила. Ипак, у свакој од лига, водеће екипе су већ одиграле оба међусобна меча
У шабачкој групи општинског ранга, најближи промоцији је ОФК “ШАБАЦ”. Млади шабачки клуб јединог конкурента има у “Партизану” из Дреновца. Раздвајају их три бода, 33:30. Како сада ствари стоје, најближи Међуопштинској лиги “Мачва” из групе Богатић је ФК “ПРЕМИЈЕР” Бадовинци. Иако је освојио само бод у дуелима са “Слободом” из Салаша Црнобарског, тренутно на врху имају 6 бодова више, 31:25. “Шумице” Глушци морају се надати киксу Слободе како би се умешали у борбу за бараж. Тренутно заостају 5 бодова.
Поцерска група међуопштинсог ранга попуњава се из три Општинске лиге, а најближи шампионском слављу су у Причиновићу, Јевремовцу и Белотићу. “МЛАДОСТ” Белотић игра готово перфектно у лиги ОФС Владимирци, 55 бодова, чак 10 више од Мровске гарантује им миран финиш сезоне. Мровска на другој позицији има 5 више од Драгојевца на позицији три. Сличну доминацију показује и “ПРИЧИНОВИЋ” у групи “Посавотамнава”. До сада су освојили 34 бода, 7 више од “Саве” из Мрђеновца, а овог ривала су и два пута убедљиво савладали. Иако су од најближег ривала једном поражени, а једном ремизирали, играчи “ПОЦЕРИНЕ” из Јевремовца ближе су МОЛ од Маова. Освојили су 31 бод, Маови 26. Далеко иза “Бојић” 19 бодова.
ДЕРБИ У ДОЊЕМ ДОБРИЋУ
Викенд пред нама могао би дати или дефинитиван одговор о шампиону МОЛ “Јадар” или потпуно закомпликовати трку за прво место. У Доњем Добрићу лидер “МЛАДОСТ” дочекује другопласирану “Видојевицу” из Лешнице. Домаћи, уз предност домаћег терена дерби дочекују и са четири бода више, 57:53. Евентуална победа потпуно би их одлепила, али би вратила “Јединство” Мали Зворник у борбу за друго место, тим који за сада има 48 бодова. Минималне шансе за доигравање има ФК “Милан Орлић”. Од позиције три далеко је чак 7 бодова.
Најближе наступу у поменутом рангу наредне сезоне је “РУДАР” Брасина, убедљиво први у ОЛ Лознице. “Рудари” су, до сада освојили 40 бодова, а за друго место се боре чак четири екипе: “Младост” Брезјак (33), “Хајдук” Рибарица (32), “Јадар” (Г. Добрић) (31), “Студенац” Г. Ковиљача (29). Општинску лигу Љубовије највероватније осваја ФК “СЕЛАНАЦ”.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa