Инфо

4. мај 2017.4. мај 2017.
ШАБАЧКИ РУКОМЕТ НАДОМАК ТИТУЛЕ ПОСЛЕ 29 ГОДИНА

ЈОШ САМО ЈЕДАН БОД!!!

Медицинар је у неколико наврата ове сезоне исписивао златне странице своје историје, а сада је надомак завршног поглавља и комплетирања књиге. На насловној страни требало би да стоји пехар намењен шампиону Србије, на насловној страни и у витринама клуба
Неће се памтити неке утакмице ове сезоне, већ ће ти тренуци бити само сегменти првенства урезаног у памћење свих навијача Медицинара. Непуних шест година од утакмице у најнижем рангу, „Медицинарке“ су на један једни бод од титуле шампиона државе, прве у историји клуба. Због чега су заслужиле титулу, „чивијашице“ су демонстрирале у Нишу. Готово перфектном игром од првог минута, терет снова претворен је убрзо у полет. Када је тако, апсолутно ривал нема шта да тражи и очекује. Схватиле су то и рукометашице Наисе. Овај пут незаустављив је био тандем Радовић-Жарковић. До краја Супер лиге, „Медицинар“ гостује у Аранђеловцу (13. маја) и дочекује „Јагодину“ у сали Гимназије (20. мај). Довољно је да једну од те две утакмице не изгуби и математички ће пехар бити осигуран.
- Недостаје нам један бод, али то не значи да ми не желимо четири. Пружићемо више од максимума да првакиње постанемо на паркету шампиона. Имам искуства у освајању титула, али увек је посебна она у матичном клубу. До сада све је било невероватно, морамо и у ова два кола сачувати приступ какав смо имали током целе сезоне – истиче капитен Ана Радовић.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa