Инфо

11. мај 2017.11. мај 2017.
ПРОМОТИВНЕ ТУРЕ НА ПЛАНИНУ ЦЕР

Викенд у природи

Представници Туристичке организације Шабац одржали су у Градској кући конференцију поводом плана промо тура на планину Цер. У склопу нове политике у области туризма, Град ће наставити активну промоцију туристичког потенцијала планине Цер.
-Промо туре на Цер, почеле су 2016. године, а како се показало велико интересовање, настављају се и 2017. године. Организоваћемо их у периоду од 14. маја до 1. октобра. Наш основни циљ је да анимирамо породице са децом како би посетили планину Цер и провели квалитетан викенд у нетакнутој природи. Посетиоцима ће бити указана могућност да се упознају са митовима и легендама које се везују за Цер, али исто тако и са богатом историјом ове планине – истакао је директор Туристичке организације Шабац Срђан Митрашиновић.
Излетници ће имати прилику да посетете видиковце на Церу и спомен-комплекс на Текеришу. Такође, биће им организован ручак у планинарском дому, а у пратњи водича обићи ће све интересантне и предвиђене локације.
Град Шабац обезбедио је половину трошкова превоза и услуге лиценцираног водича. Цена целог аранжмана је 500 динара по особи, а за децу до 7 година 200 динара. Повратна карта по особи, без урачунатих трошкова ручка износи 200 динара. Прва промо тура организована је 14. маја, а заинтересовани детаљније информације могу добити у просторијама Туристичке организације.
К.Ј.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa