Инфо

18. мај 2017.18. мај 2017.
ВРТИЋ „ЧИГРА“ ПРОСЛАВИО ДВАНАЕСТИ РОЂЕНДАН

ОБОСТРАНА РАДОСТ ДРУЖЕЊА

Љубављу, пажњом, бригом више од једне деценије запослени истрајавају у васпитно-образовном раду са најмлађима
Пре дванаест година, 12. маја, Вртић „Чигра“ отворио је своја врата за децу узраста од девет месеци до пет година. Случајно или пак Божјом промишљу све се десило на дан Светог Василија Острошког, заштитника деце. Од тада па до данас љубављу, пажњом, бригом запослени истрајавају у васпитно-образовном раду најмлађих Шапчана.
- Велика је одговорност бринути о њима али је исто толико лепо дружити се са њима, пратити како одрастају. Први наши полазници већ су средњошколци. Ове године су се сви јављали да кажу где су се уписали. То је веома лепо. Увек нам се враћају. Током распуста, када прођу поред вртића сврате. И даље се дружимо – рекла је власница и директорка вртића Радмила Дабић.
Време од дванаест година брзо је прошло. Неке нове генерације прошлог петка окупиле су се да прославе дванаести рођендан вртића уз неизоставну торту и свећице.
- Кад се вратимо уназад и погледамо колико је генерација прошло, колико деце, онда то баш и није мали број. Стално им пружамо неке услуге, нешто ново, идемо на излете, дружимо се. Покушавамо да им пружимо све оно што родитељи због свог радног времена не могу – додаје Рада.
Уз ентузијазам и велику вољу свој посао обављају на најбољи могући начин, а све у циљу квалитетно проведеног дечјег времена.
- Деца нам се враћају, доводе своје млађе сестре, браћу пријатеље. То је доказ да вртћ лепо ради и да су родитељи задовољни. То нам је највеће признање за ових дванаест година. Трудићемо се да то оправдамо и да будемо још бољи – обећала је Рада.
Вртић „Чигра“ има четири групе и то: јаслену групу од девет месеци до две године, старију беби групу од две до три године, групу од три до четири и групу од четири до пет година. Поред услуге целодневног одмора у понуди је и ноћно чување, чување викендом, па чак и током славља када родитељи немају коме да повере своју децу.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa