Инфо

18. мај 2017.18. мај 2017.
Успешно спроведена акција на Церу
ЦРВЕНИ КРСТ СРБИЈЕ – ЦРВЕНИ КРСТ ВЛАДИМИРЦИ

Успешно спроведена акција на Церу

Црвени крст Србије – Црвени крст Владимирци и Институт за трансфузију крви Србије у сарадњи са Планинарскио-смучарским друштвом „Цер“ из Шапца организовали су акцију добровољног давања крви дана 13.5.2017. у просторијама планинарског дома на планини Цер – „Липове воде“. С обзиром да је ова акција прва у низу и да је идеја да постане традиционална, односно да се спроводи два пута годишње, у мају и августу, организатор као и сами даваоци су задовољни одзивом и организацијом.
И поред најављене кише и грмљавине, време нас је послужило тако да је акција ДДК успешно спроведена. На акцију се одазвало 35 особа од којих је 31 дала крв.
Уз добре временске прилике боравак у природи на планини био је веома пријатан за све, а уз послужење, друштвене игре или рекреацију кроз лагане шетње по планини, пикадо или слагалицу даваоци су могли да проведу време до организованог пригодног ручка.
Црвени крст Србије - Црвени крст Владимирци овом приликом би желео да се захвали Планинарско-смучарском друштву „ЦЕР“ из Шапца и њиховом председнику Млађану Војту, ЦК Шабац, ЦК Богатић, ЦК Коцељева, Младену Стојићевићу из Цоца-Цола Хеллениц гроуп на хуманости и донацији, Стоиши Гаврићу из Рибара као и свим даваоцима који су нас тог дана посетили.
У нади да се видимо у августу у много већем броју, јер је „Твојих пет минута – нечији цео живот“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa