Инфо

18. мај 2017.18. мај 2017.
ИНСПИРАЦИЈА НА СВАКОМ КОРАКУ
СТИЖЕ ЛИДЕР, ШАМПИОН, ЈЕДАН ОД ВЕЋИХ У ЕВРОПИ

ИНСПИРАЦИЈА НА СВАКОМ КОРАКУ

Иако ће ривали највероватније остати до краја на тренутним позицијама, гостовање седмоструког шампиона Европе, браниоца титуле и највећег тима Србије мора надоместити сваки евентуални мањак такмичарског значаја утакмице
Долази и ТАЈ викенд. На Градски базен у Шапцу стиже велики “Партизан”. Име овог клуба са страхопоштовањем изговарају сви чиниоци планетарне ватерполо јавности, али игре Ватерполо клуба “Шабац” претходне, а посебно ове сезоне, у “Јадранској лиги” донеле су овдашњем клубу “наклон” широм бивше Југославије. Пре више од једне деценије утакмице Шапца и Партизана биле су дуели потпуних аутсајдера и апсолутних фаворита, а сада “црно-беле” у нашем граду не очекује лакши тренинг, већ ДЕРБИ претпоследњег кола Супер лиге. Наравно, Београђани су свакако фаворити, све осим њихове победе било би велико изненађење, но таква ситуација била је и пред гостовања “ПОШК”, “Црвене Звезде” и “Приморца”.
- Партизан је ватерполо институција, невероватан систем, фантастична школа, врхунски тренери, а када је тако, онда сениорски тим, из сезоне у сезону може бити такмац најјачим клубовима Европе. Само погледајте ривале које су победили ове сезоне и све ће вам бити јасно. Осетили смо и ми њихову снагу на Бањици. Надамо се подршци испуњених трибина. Ми ћемо пружити максимум, а подршка публике донеће нам снагу за игру изван могућности. То је наша једина обавеза, сав притисак је на гостима – истиче тренер Баша Николић.
Партизан је на прагу титуле, победа у Шапцу би је дефинитивно “оверила”, а свакако ће у „Звезди“ и „Војводини“ навијати за “чивијаше”.
ТАБЕЛА: 1. Партизан 19; 2. Ц. Звезда 16; 3. Војводина 15; 4. ШАБАЦ 13; 5. Ваљево 4; 6. Стари Град.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa