Инфо

18. мај 2017.18. мај 2017.
МЕДИЦИНАР ПРЕД ИСТОРИЈСКИМ ДУЕЛОМ ЗА ТИТУЛУ

„ПОМОЗИТЕ ДА ИСПИШЕМО ИСТОРИЈУ“

Управо реченицу из наслова изговарају рукометашице, стручни штаб и управа шабачког Медицинара позивајући навијаче да испуне салу Гимназије и помогну својим љубимицама да после 29 година донесу рукометну титулу у Шабац, а своју витрину обогате пехаром какав до сада тамо није боравио. Иако се дуго прича о слављу, најпре га треба обезбедити на паркету
Једноставно, о пехару, слављу, резултату који ће засенити све друге, не може да се не говори, но у редовима „Медицинара“ желе пуну дворану и позивају навијаче да буду, најпре одлучујућа помоћ у обезбеђивању титуле, а потом, ако све буде како желимо, и део великог славља. Јагодина не зна за успех против Медицинара ове сезоне, али је умела да намучи Шапчанке, док последњи дуел у Јагодини није обележио рукомет, како би требало да буде, већ арбитри. Ипак, све то је прошлост, а последње коло једина садашњост и будућност.
- Ово је плеј оф, није нам ривал нека слаба екипа која је у борби за опстанак, већ озбиљан, мотивисан тим, екипа у коју је много уложено, са рукометашицама које припадају врху домаћег рукомета. Логично је да постоји притисак и трема, али ми имамо изванредне девојке које су пуне позитивне енергије, оптимизма, воље и посвећености. Због такве хемије, таквог става, ми смо постигли све ово, а сада хоћемо да направимо и тај одлучујући корак – истиче тренер Саша Бошковић.
Домаћима је бод довољан да освоје титулу без обзира на исход утакмице Наисе и Бекамента.
- Бод нам јесте довољан, но никако не смемо планирати реми, већ морамо тежити победи. Игра на нерешено није лака ни у фудбалу, а камоли у рукомету. Такви покушаји много чешће заврше крахом, зато идемо на тријумф. Уз то и титула би била још ефектнија када би била оверена победом и стопостотним првенственим учинком у Шапцу – додаје Бошковић.
ТАБЕЛА: 1. МЕДИЦИНАР 18; 2. Бекамент 16; 3. Наиса 6; 4. Јагодина 4.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa