Инфо

25. мај 2017.25. мај 2017.
ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ “ИНФРАСТРУКТУРА – ШАБАЦ”

РАДОВИ НА ТРОТОАРУ У УЛИЦИ ПОПА КАРАНА

Јавно предузеће “Инфраструктура – Шабац” инвеститор је радова на реконструкцији тротоара у улици Попа Карана чија је вредност радова око милион и по динара.
У питању је 300 метара тротоара у улици у којој се налази Шабачка болница. Оштећен стари тротоар биће замењен новим који ће променити досадашњи изглед ове улице.
- Ова реконструкција се обавља у склопу редовног одржавања градских тротоара. Тротоар у овој улици је био у лошем стању и овом реконструкцијом повећаћемо и безбедност пешака којих има много у овој фреквентној улици – изјавио је Милан Васић, директор ЈП “Инфраструктура – Шабац”.
Према његовим речима, значајан део средстава из буџета опредељено је за инфраструктурне радове, као и за радове у шабачкој индустријској зони. Радови на опремању индустријске зоне су од велике важности с обзиром на највећу инвестицију у Србији која се спроводи у Шапцу, а тиче се изградње фабрике “Јазаки”.
- Главни део средстава је опредељен за ту зону што је и очекивано, јер се планира отварање великог броја нових радних места, али и долазак нових инвеститора – додао је Васић.
Извођач радова у улици Попа Карана је шабачка фирма “Рефлекс”, која је на јавном тендеру дала најповољнију понуду. Завршетак радова је планиран у наредних неколико недеља.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa