Инфо

25. мај 2017.25. мај 2017.
МАЧВА И НАВИЈАЧИ ПРОСЛАВИЛИ пласман У ЕЛИТУ

ШЕСТ И ПО ДЕЦЕНИЈА ЧЕКАЊА ДА СЕ СНОВИ ОСТВАРЕ

Утакмица против Бежаније била је у другом плану, а како и не би, када резултатски није била важна. Супер лига осигурана је у Врању протекле среде, историја исписана и иако је преостало још једно коло, Прва лига Србије од 17. маја је прошлост
Нико не воли поразе, нарочито на домаћем терену, но питање је да ли ће неко памтити 1:3 против екипе из београдског предграђа јер претходни меч и онај који Шапчане очекује у Инђији током викенда потпуно су у знаку прославе уласка у елиту.
- У суботу нисмо били на свом нивоу, штета што нисмо обезбедили титулу, али радост публике, честитке и после пораза показале су колики посао смо урадили ове сезоне. Одлазимо у Инђију да победимо, да подигнемо пехар шампиона. Хвала свима који су били уз нас, радост и успех делимо сви, саиграчи, стручни штаб, управа и наши сјајани навијачи – истиче првотимац Предраг Јеремић.
- Ови момци, сви који су носили црвено-црни дрес ове сезоне су истински јунаци. Читаве сезоне пратиле су клуб повреде, није било утакмице овог пролећа да смо имали комплетан тим на располагању, но опет, заједничким снагама, сви изазови су преброђени, Мачва је суперлигаш - наводи шеф струке Драган Аничић.
- Прошли смо тежак пут, од Српске лиге до елите. Ми смо били ту да играчима обезбедимо услове за напредак, а њима и стручном штабу припадају највеће заслуге за успех. Већ се припремамо за Супер лигу. Наредни циљ је јасан, створити од Мачве стабилног суперлигаша – рекао је председник УО Мачве Ивица Краљ.
Д. Благојевић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa