Инфо

1. јун 2017.1. јун 2017.
КОНФЕРЕНЦИЈА ПОВЕРЕНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

ПОЈАЧАНИ НА ДВА НИВОА

Повереништво Српске напредне странке одржало је у суботу конференцију за медије на којој је саопштено да ће одлуком председника Странке, Александра Вучића, функцију повереника, уз Александра Пајића, обављати и Бобан Бирманчевић.
Бирманчевић је изразио наду да ће у наредном периоду од СНС у Шапцу направити најјснажнију организацију која ће бити база свима који желе добро граду и Републици.
-Ми смо нашим суграђанима у претходном периоду обећали да ћемо Шабац вратити на прави пут, односно да ће на власти у Шапцу бити људи који могу да подигну град на виши ниво од оног на ком се сада налази. Овај Градски одбор је довољно снажан да спроведе промене, истакао је Бирманчевић.
Александар Пајић је навео да је председник ГО Демократске странке др Милан Симић поднео оставку на ову функцију, а да “велики број одборника владајуће коалиције жели да уђе у Одборничку групу СНС”.
На конференцији је речено да ће одборница Победе за Шабац, Валентина Тешић, надаље бити одборник СНС, а као разлог је изнето неслагање са политиком коју води владајућа коалиција.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa