Инфо

1. јун 2017.1. јун 2017.
„ПОЗОРИШНЕ ИГРАРИЈЕ“ ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ
„НАШЕ ДЕТЕ“ СЕДАМНАЕСТИ ПУТ

Дводневно глумачко надметање

Песмом, игром, глумом двеста осамдесеторо малишана из девет шабачких вртића забавило препуну салу Шабачког позоришта протеклог понедељка и уторка
Традиционалне „Позоришне играрије“ Предшколске установе „Наше дете“ окупиле су двеста осамдесеторо деце из вртића „Снежана“, „Шврћа“, „Младост“, „Слобода“, „Веверица“, „Ђурђевак“, „Полетарац“, „Бамби“, „Бубамара“. Припремна предшколска група из Вртића „Младост“ извођењем нумера „У веселом Шапцу“, „Кишобрани за двоје“ и „Мени требаш ти“ протеклог понедељка отворила је манифестацију на којој је заблистала лепота младости кроз песму, игру, глуму.
- Искористила бих ову прилику да се захвалим свим запосленим у Предшколској установи. Не само васпитачима него и другој структури запослених у нашој установи чији је несебични однос значајно помогао да се све ово реализује, као и на техничкој помоћи наших родитеља без којих све ово не би овако дивно изгледало – изјавила је директорка ПУ „Наше дете“ Сандра Мићић.
Учешће су узеле све узрасне групе, али је акценат био на предшколцима који ове године излазе из вртића и крећу у школу.
- Морам признати да када присуствујем овим представама у којима учествују наши најмлађи суграђани увек се одушевим. Изађем ведар и чио. Мислим да је то случај са свима који дођу да виде колико наша деца имају талента. Мени је драго да управо њихови васпитачи, који их не само чувају него их подстичу на њихове таленте, праве најлепше представе у нашем граду – рекао је Немања Пајић, председник Скупштине града.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa