Инфо

1. јун 2017.1. јун 2017.
СВЕ ПОХВАЛЕ ЗА БАЗЕН
ПРОСЛАВЉЕНИ ВАТЕРПОЛИСТА И ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НОВИ БЕОГРАД АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ

СВЕ ПОХВАЛЕ ЗА БАЗЕН

Прослављени ватерполо ас и председник општине Нови Београд Александар Шапић посетио је Градски базен у Шапцу.
Он је у разговору са Ненадом Живановићем, председником Скупштине Ватерполо клуба “Шабац” имао прилику да се упозна са начином руковођења објектом, успесима које постижу ватерполисти „Шапца“, као и бројним акцијама које се организују на базену.
Шапић је похвалио рад базена и клуба и нагласио да се само на основу постављених здравих основа може направити успех.
- Први пут сам овде и све похвале и за базен и за све људе који воде базен. Ватерполо клубови и пливачки спортови само на овакав начин могу да успеју. Са друге стране, грађани Шапца имају прилику да уживају у оваквом објекту, јер бављење пливачким спортовима спада у одређену врсту луксуза – рекао је Шапић.
Он је додао да је бављење спортом елементарна ствар за свако друштво и да акције које Град и ватерполо клуб организују на базену могу само да служе за похвалу.
- У ситуацији када деца вишак слободног времена проводе уз компјутере и телефоне, затворени у домовима, свака врста физичке активности је неопходна – истакао је Шапић.
Наш прослављени ватерполиста је најавио кандидатуру за градоначелника Београда, и узнемирио политичке воде у престоници.
- Већ пет година руководим најмногољуднијом општином у Србији и сасвим је природно да пожелим да одем корак даље и да свом родном граду дам неки печат какав сам дао Новом Београду. Не знам како ће људи да реагују и да ли ће да ми дају поверење – истакао је Шапић.
Он је рекао да ће бити спреман да разговара са свима после избора како би Београд добио добру власт.
- Уколико будем добио релевантан број гласова, спреман сам са свима да разговарам, али само под једним условом – да ја будем градоначелник. Нисам спреман да будем било чији секундант – нагласио је Шапић.
На питање да ли би више волео да буде у коалицији са Вучићем или опозицијом, он је одговорио да би волео да буде у коалицији са људима који су спремни да раздвоје локалну од високе политике.
- Поводом прича да сам тајни адут Вучића и СНС за београдске изборе могу да кажем да сигурно нећу изаћи на изборе у коалицији ни са ким, нећу бити кандидат било које странке, сигурно ћу изаћи сам на изборе. Уколико СНС одлучи да не изађе на локалне изборе у Београду, већ да подржи мене, то би била њихова одлука, али ја не верујем у то – рекао је он.
Шапић каже да су га увек пратиле приче да је Ђиласов, Јанковићев, Вучићев, а да му је драго што је испало да је свој.
НАПАД НА ФОНДАЦИЈУ
Одмах по најави кандидатуре за градоначелника Београда, по друштвеним мрежама је кренуо напад на Фондацију “Буди хуман” коју је основао Александар Шапић.
- Напади су дошли од људи који вероватно никада нису учествовали ни у једној акцији која је за циљ имала да помогне некоме коме је та помоћ била потребна. Ево и одавде позивам све инспекције и контроле да дођу и да провере пословање наше Фондације – поручио је Шапић.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa