Инфо

8. јун 2017.8. јун 2017.
“АЛИБИ” ЗА БЕГ ОД СВАКОДНЕВИЦЕ
НОВИ ХОТЕЛ ОТВОРЕН У ШАПЦУ

“АЛИБИ” ЗА БЕГ ОД СВАКОДНЕВИЦЕ

Шабац је однедавно богатији за још један хотел. “Алиби”, категорије три звездице, смештен је у самом центру града, истовремено је издвојен од градске вреве и гужве.
Гостима је на располагању 15 луксузно и модерно опремљених соба са кабловском и њи-фи, мини баром, сопственим паркингом. Хотел поседује укупно 31 лежај, свој ресторан и кухињу.
Ресторан и башта хотела биће доступни не само гостима него свима који буду желели да уживају у богатој понуди хране и пића. Све посетиоце дочекаће љубазно особље, професионална услуга и приступачне цене.
Препорука свим Шапчанима у врелим данима који долазе, свакако је башта хотела која се одликује вертикалним зеленилом и пружа заштиту од врућине, али и осећај да се налазите у неком приморском месту.
-Хотел је изграђен на специфичан начин. Није класичног облика, а све собе су различите. Наш а ла царте ресторан биће на располагању од 11 до 23 сата сваком ко пожели да проба специјалитете како домаће, тако и интернационалне кухиње које нудимо. Гарден центар испред хотела је права мала зелена оаза и капацитета је до 45 места. Хортикултуралним уређењем се издваја од сличних места у граду. Политика хотела су конкурентне цене доступне и гостима са стране, али и нашим суграђанима, навео је директор хотела “Алиби” Љубомир Перановић.
Хотел “Алиби” биће део понуде и Туристичке организације града Шапца, тако да ће и званичне делегације које посете град моћи да се опусте у дивном амбијенту новоотвореног објекта.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa