Инфо

22. јун 2017.22. јун 2017.
И НОВИ ЧЛАНОВИ
КОНТСТИТУТИВНА СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ОДБОРА ДС У ШАПЦУ
УЗ НОВО РУКОВОДТСВО

И НОВИ ЧЛАНОВИ

Новоизабрани Градски одбор Демократске странке у Шапцу одржао је конститутивну седницу.
На недавним непосредним изборима, чланови ДС у Шапцу изабрали су Душана Костадиновића за председника, као и 23 стална члана Одбора. На конститутивној седници изабрани су потпредседници – Владимир Јекић, Александар Станковић, Дејан Живановић и Драгица Петровић. За генералног секретара изабрана је Сузана Ивановић и за портпарола Одбора Јелена Лазић.
Председник Градског одбора ДС у Шапцу Душан Костадиновић задовољан је завршеним изборним процесом, као и почетком рада новог сазива Одбора.
- Спремни смо за све изазове пред којима се налазимо. После одржаних избора смо још организованији и имамо намеру да и убудуће оправдамо епитет једине странке која представља брану једноумљу и контратежу странци на чијем се челу налази Александар Вучић – истакао је Костадиновић.
Седници је присуствовала и Тамара Трипић, потпредседница ДС.
- Странка се са новим људима, идејама и решењима припрема за све изборе који нам предстоје. Градски одбор ДС у Шапцу је један од најбољих у Србији и сигурна сам да ће тако бити и у будућности – рекла је Трипић.
На конститутивној седници Градског одбора ДС овој странци је приступило више од десет нових чланова и то углавном млађих људи.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa