Инфо

22. јун 2017.22. јун 2017.
ПОСЛЕ РУШЕЊА ГРАДЊА
РАДОВИ НА СТАДИОНУ МАЧВЕ

ПОСЛЕ РУШЕЊА ГРАДЊА

Радови на изградњи западне трибине су стартовали. Унутрашње прилагођавање просторија суперлигашким условима у пуном је јеку. Расписани тендери за стубове рефлектора и преостале електрорадове
Када је временски цајтнот, време пролази, чини се, још брже. Старт Супер лиге све је ближи, тачно месец дана нас дели од почетка нове сезоне. Паралелено са припремама Мачве за старт, припрема се и стадион да већ од прве утакмице угости ривале “провинцијског Уругваја”.
Унутрашњи радови, односно послови на прилагођавању свлачионица, сала за масажу и пропратних просторија које захтева овај ранг такмичења, одвијају се, истичу у ЈП “Инфраструкура”, према плановима. Неопходан буџет за овај сегмент је око 2,5 милиона динара.
После рушења старе и припремања терена, почели су и радови на изградњи нове трибине. “Нови запад”, у првој фази обухватиће простор у ширини управне зграде и трибине, биће смештене испод наткривеног дела. План је да све буде спремно до почетка сезоне 22. јула.
- Најважнији део радова управо је трибина и она је предуслов да играмо у Шапцу од почетка лиге. Расписани су тендери за електричне стубове и преостале електрорадове. Понуде за стубове отварају се 12. јула, а нешто касније за преостале електрорадове – истиче Милан Васић директор ЈП “Инфраструктура Шабац”.
Семафор и сијалице за рефлекторе не улазе у цену и њих ће клуб добити као донацију. У збиру издвојених средстава, реконструкција стадиона захтеваће око 45 милиона динара.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa