Инфо

29. јун 2017.29. јун 2017.
НЕСАВЕСНИ ВОЗАЧ УДАРИО ДЕВОЈКУ НА
ОБИЛАЗНОМ ПУТУ

САМО ЈЕ ПРОДУЖИО

Милицу Шерек је у недељу нешто пре 10 сати ујутру, док је возила бицикл, на Обилазном путу ударио ауто. Возач је продужио даље без стајања. Повређеној девојци не само да помоћ није пружио возач који је изазвао незгоду, него ни било ко од других возача који су пролазили. Милици је пукао бутни мишић, а починилац још није ухваћен.
-Ишла сам из правца улице Максима Горког ка Чавићу до артеске воде, прописно, десном страном. Одједном сам осетила јак ударац и пала сам на пут, а бицикл се преврнуо на мене. Окренула сам се и само успела да видим да се ради о сивом Голфу “двојци” или “тројци”, таблице нисам видела. Возач је само продужио даље. Сви који су пролазили возилима видели су ме како лежим на путу, али нико није стао да ми помогне. Притрчао ми је само човек из дворишта преко пута и подигао ме да седнем, објашњава Милица.
Ултразвуком је утврђено да је квадрицепс, бутни мишић пукао 60 одсто. Милици је речено да ће покушати лечење физикалном терапијом и лековима, али да не могу потпуно да искључе могућност операције.
Из Ургентног пријема Опште болнице су позвали полицију, која је установила да Милица није била под дејством алкохола.
-Осећам се ужасно. Поред тога што трпим болове, неспособна сам да обављам свакодневне обавезе. Надам се само да ће га ухватити док још неког не повреди, каже двадесеттрогодишња Шапчанка.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa