Инфо

29. јун 2017.29. јун 2017.
Награде за најбоље
ПРИЈЕМ “ВУКОВАЦА” КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

Награде за најбоље

Најбољи свршени основци и средњошколци као и ученици који су на републичким такмичењима постигли запажене резултате били су гости код председника коцељевачке општине. На традиционалном пријему Душан Илинчић је честитао “вуковцима” на досадашњим резултатима и пожелео срећу у даљем школовању.
Као и претходних година, ученицима су уручене књиге, додељене бесплатне сезонске карте за базен и организована једнодневна екскурзија, а за дестинацију ђаци су изабрали Јагодину коју ће посетити 12. јула.
Међу 13 носилаца Вукове дипломе у ОШ “Мића Станојловић” најбољи од најбољих је Богдан Павловић из Коцељеве који каже да није тешко постићи добре резултате и постати ђак генерације, те да је за успех пресудна добра организација.
–Редовно сам учио и добро сам се организовао у току дана да завршим школске обавезе, стигнем на тренинг, али и да се дружим са другарима. Одлучио сам да упишем Шабачку гимназију, јер још нисам сигуран шта бих желео да радим у животу. Зато мислим да је гимназија најправилније решење, јер сматрам да даје највеће знање - каже Богдан којем је за сада најпривлачнији рад у сектору информационих технологија.
Најбољи ђак коцељевачке Средње школе Сандра Јовић одлучила је да упише Филозофски факултет у Новом Саду, смер Педагогија.
–Завршила сам смер Економски техничар у Коцељеви. Било је потребно доста одрицања да бих постигла досадашње резултате и понела титулу ђака генерације, али све се може кад се хоће. Добро распоређено време је већ пола посла. Мислим да сам из ове школе понела велико знање и заиста бих препоручила свима који се можда двоуме да ипак изаберу школу у свом месту јер када сте заједно са породицом у познатом окружењу, сигурна сам, све је много лакше - сматра Сандра.
Од 119 свршених основаца на подручју ове општине чак њих 90 је као прву жељу навело неки од смерова у Средњој школи у Коцељеви. Према речима директора основне школе осмаци су ове године остварили боље резултате на завршном испиту у поређењу са претходном генерацијом у којој је било више вуковаца, али и већи број ђака.
В. Б.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa