Инфо

6. јул 2017.6. јул 2017.
БИЋЕМО НАЈПРИЈАТНИЈЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ
„ГЛАС ПОДРИЊА“ НА ПРИПРЕМАМА „МАЧВЕ“ ЗА ПРЕМИЈЕРНУ СЕЗОНУ У СУПЕР ЛИГИ

БИЋЕМО НАЈПРИЈАТНИЈЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Екипа вредно ради и гради одличну базу за сва искушења која стоје пред њом у Супер лиги. Председник Ивица Краљ и тренер Драган Аничић презадовољни условима на Златибору и односом играча. Играчи вредно раде и задовољни су атмосфером у тиму
Фудбалери шабачке „Мачве“ налазе се на припремама за премијерну сезону у Супер лиги на Златибору. Припреме су у пуном јеку, с обзиром да такмичење креће за две недеље.
И док су се првотимци одмарали после преподневног тренинга за пријатељски меч са Спартаком из Суботице, у холу хотела „Палисад“ искористили смо прилику да о првим утисцима са припрема поразговарамо са председником клуба, нашим прослављеним голманом Ивицом Краљем.
- Припреме су праве, као и све до сада. Ради се пуном паром и бићемо више него спремни за почетак сезоне. Очекујем да „Мачва“ настави са игром какву је пружала у минулих неколико сезона и да се представимо у најбољем светлу – каже Краљ.
Он очекује да шабачки црвено-црни буду веома конкурентни у својој првој сезони после 72 године у највишем рангу такмичења.
- Поштујемо све, имамо респект, али никоме неће бити лако против нас. Свесни смо своје снаге и очекујемо максимално ангажовање комплетног тима и стручног штаба у првенству које је пред нама. Бићемо највеће и најпријатније изненђење у Супер лиги – додаје председник „Мачве“.
Прелазни рок за играче траје чак до 31. августа и поред неколико појачања, Краљ очекује долазак још неких играча.
- Никада није био дужи прелазни рок. Одиграћемо неколико првенствених утакмица и тек ће тада бити завршен трансфер играча из тима у тим. Та чињеница мало компликује цео прелазни рок, јер многи од играча које бисмо довели у своје редове надају се позиву из иностранства и чекају – напомиње Краљ.
Када већ говоримо о трансферу играча, у редове шабачког српсколигаша су дошли Радош Протић из „Младости“ Лучани, Милош Адамовић из „Радничког“ из Сурдулице, голман Ненад Филиповић из „Рада“, Јордан Јовановић из Борче, и Лазар Владисављевић из Добановаца.

Са друге стране, шеф струке црвено-црних Драган Аничић очекује још појачања, нарочито у штоперској линији.
- Трагамо и за једним беком и центарфором. То нам је задатак у наредном периоду – каже Аничић.
Тренер је презадовољан условима за припреме на Златибору, али и односом играча према задацима које је поставио пред њих.
- Припреме теку одлично, све што смо зацртали спроводимо без проблема. Сви играчи су здрави, што је најважније. Стварамо одличну подлогу за сезону која је пред нама – додаје тренер Аничић.
Како он каже, опстанак у Супер лиги није питање које се поставља.
- Наше амбиције су много веће. Имамо тим који је способан да уради много тога у такмичењу које је пред нама – закључује шеф стручног штаба „Мачве“.
Играчи су такође задовољни условима на припремама. Један од новајлија, мада то и није у правом смислу речи пошто је шабачко дете, Милош Адамовић истиче одличну атмосферу у тиму.
- Припреме протичу у одличној атмосфери. Мало смо уморни, али то је нормално за ову фазу тренажног процеса. Од сезоне која је пред нама очекујемо много, а најмање – пласман у средину табеле – наглашава Адамовић.
Наши суперлигаши завршавају припреме на Златибору у петак, 7. јула, а 15. јула их очекује гостовање у Тузли где ће одиграти последњи припремни меч са екипом „Слободе“.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa