Инфо

20. јул 2017.20. јул 2017.
РЕПРЕЗЕНТАТИВАН СМЕШТАЈ ЗА ШАБАЧКЕ ТУРИСТЕ
ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО НОВООТВОРЕНИ ХОТЕЛ “АЛИБИ”

РЕПРЕЗЕНТАТИВАН СМЕШТАЈ ЗА ШАБАЧКЕ ТУРИСТЕ

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је у прошлу среду недавно отворени хотел “Алиби”. Хотел, који поред смештаја нуди а ла царте ресторан и летњу башту, почео је са радом пре нешто више од месец дана. Градоначелник је истакао да је јако важно да се у Шапцу отварају нови пословни објекти.
-Када почне лепо време туризам је у првом плану. Добро је за један град, као што је Шабац, да се туристичка понуда шири и развија. Ово је репрезентативан хотелски објекат који гостима Шапца може да обезбеди квалитетан смештај. Једнодневни, дводневни и тродневни аранжмани наметнули су се као стална понуда града. Добро је да туристи из Србије и региона виде шта Шабац има да понуди, али и да нашим привредницима пружимо прилику да новац улажу у свој град. Лепа ствар је и 16 нових радних места, рекао је градоначелник Зеленовић и честитао власницима и менаџменту хотела на добро обављеном послу.
Директор хотела “Алиби” Љубомир Перановић навео је да хотел, Шапчанима и гостима који долазе са стране нуди квалитетну и добру услугу по приступачним ценама. Посебно је издвојио башту која у летњим месецима, иако у самом центру града, пружа пријатан предах од врућине.
-Хотел је изграђен активирањем око 80 одсто инвеститора из Србије. Желели смо да сарадњом са људима и фирмама из наше земље помогнемо и њихов промет. Циљна група су нам привредници, као и гости који на неколико дана посећују Шабац, који је све више град манифестационог туризма, изјавио је Перановић.
Хотел “Алиби” поседује 15 соба са 31 лежајем. Све собе су луксузно и модерно опремљене, укључујући кабловску и њи-фи.

М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa