Инфо

20. јул 2017.20. јул 2017.
КРИВИНА У ОГЛЕДАЛУ

Ваљда ће и Марић на одмор

Програми телевизија Пинк и Хепи редовно се гледају у Шапцу без обзира што су и Фарма и Парови на летњој паузи. Изгледа да је Хепи нешто мало гледанији и то из разлога што најобразованији новинар у Срба, како је то срочио председник Србије, није на летњој паузи.
Човек телевизор – Миломир Марић вероватно би био другопласирани на евентуалним новим председничким изборима, јер се „не скида“ са малих екрана. Има га више чак и од Вучића. Приметили су то и Ђоле и Мома са Камењака.
Они редовно прате Марића и стичу преко потребно образовање за праћење Вучића на Хепију.
- Виде ли президента у онај понедељак код Марића – упита Ђоле Мому док је заливао двориште.
- Како да нисам. Не пропуштам тај едукативан програм – одговори му Мома.
Испричали су се мало, избистрили најважније теме из тог интервјуа, закључили да је све добро прошло овога пута, јер нико није пао у несвест, и свако отишао својим послом.
У недељу су роштиљали код Ђолета у дворишту и поново се дохватили Марића.
- Онај Марић има енергију за сто водитеља. Ево вечерас поново разговара са председником. Па и тај председник може да оде на неку другу телевизију, председник је, свако би га примио – започе овога пута Мома, док је окретао кобасице на импровизованом роштиљу у Ђолетовом дворишту.
- Ма, шта кажеш, поново Вучић – одушевљење обасја Ђолетово лице, јер је схватио да има одлично оправдање да избегне брачне обавезе недељом увече. Председник је поново на Хепију.
- Да. Најављују цео дан у програму. Благо нама, има да се науживамо – поста свестан и Мома да ће и он да прескочи брачне обавезе планиране за недељу вече.
Сутрадан им ништа није било јасно. Као да су имали „дежа ви“, већ виђено.
- Какви су мајстори њих двојица. Као да сам гледао ону исту емисију од понедељка. Само, сада су нам некако још лепше све објаснили. Некако ми је онај Родић још мрскији него што је био, зар не – упита Ђоле свог комшију.
- Наравно. Сада су само зацементирали оно што су започели у понедељак. Него изгледа да ће вечерас Дачић код Марића. То исто морамо да гледамо – поручи му Мома.
И док су тако диванили, њихове жене Лепа и Снежа су проклињале и председника и Марића, а и Дачић им се више котирао на тој листи.
- Све се нешто надам да ће ови наши мужеви да схвате да недељом иде реприза од понедељка. Мени нешто жао да мом Ђолету кажем, да не мисли да га притискам – рече Лепа.
- Схватила сам и ја за ту репризу, али нећу Мому да разочарам, ваљда ће и тај Марић ускоро на одмор – закључи расправу Снежа.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa