Инфо

30. децембар 2010.30. дец 2010.

ШТА СУ ГРАЂАНИМА ПОЖЕЛЕЛИ ПРЕДСТАВНИЦИ ПОЛИТИЧКИХ ПАРТИЈА У 2011. ГОДИНИ

Даниела Ловрин Гавриловић, НАРОДНИ ПОСЛАНИК ДС
Најпре желим да изразим велико задовољство, што сам и ове године, као и претходних, преко посланичке канцеларије, осатварила сарадњу и непосредан контакт са мојим суграђанима, а у циљу пружања помоћи у решавању проблема. Сматрам да је то веом важан сегмент овог посла. Очекујем да ће тако бити и у години која долази и могу да им обећам да ћу се трудити и да ћу дати све од себе да им помогнем.
Свима желим личну и породичну срећу, јер моји Шапчани то заслужују.

Зоран Бортић, Председник ГО СПС:
Свим читаоцима „Гласа Подриња“ желим срећну и успешну Нову 2011. годину и наступајуће божићне празнике, са искреном жељом да их у наредној години прати добро здравље и породична срећа.
Очекујем да ће у наредној години бити настављене реформе које је започела актуелна Влада у којој Социјалистичка партија представља значајног партнера. Наставиће се развој великог броја пројеката у инфраструктури, у образовању, у правном систему и изградњи институција, али и у изградњи друштва социјалне правде које ће успешно успоставити социјални дијалог између синдиката, послодаваца и Владе, како би се права запослених уредила по европским стандардима. Наставићемо развој демократских процеса и борбу против криминала и корупције.Очекујем да ће у наредној години почети и наш дијалог са представницима привремених косовских власти о статусу ове покрајине.
Уверен сам да ће наступајућа година, поред значајног броја проблема које морамо решавати, донети и нове могућности и почети да отвара перспективе свим нашим грађанима.

Зоран Николић, народни посланик ДСС
Протекла година је била тешка и разочаравајућа пре свега због неодговорности људи који су на власт дошли обећавајући бољи стандард, нова радна места и европску будућност. Нажалост и предстојећа 2011. година неће бити ни боља ни успешнија, па зато грађанима Шапца могу да пожелим само пуно здравља, личне и породичне среће, као и снаге да преживе и наредну годину са овом Владом.

Србољуб Живановић, посланик СРС:
Очекујем тешку муку грађана, тешко преживљавање. Сва обећања власти се неће испунити као што се ни до сада нису испунила. Добро знамо шта су обећавали. Запошљавање, бољи живот обећавали су благостање а ова земља и њени грађани живе у тешкој беди и сиромаштву док криминал, корупција,мафија цвета и док се поједини можемо рећи локални властодржци , политичари енормно богате грађани маштају о лепом животу.
Грађанима желим пуно среће, здравља и берићета јер заслужују бољу власт а та влас јесте радикалска власт на челу професором доктором Војиславом Шешељем који ће се у 2011. вратити својој Србији, својој Радикалној странци и својој породици.

Милан Чичулић, Председник ГО ЛДП
Данас у Србији живе милиони одговорних и амбициозних људи а Нова година је права прилика да се сви заједно потрудимо како би напокон на боље променили друштво у којем живимо.
У 2011. години потребан нам је другачији однос пре свега према економији, селу и младима.

Живојин Вулетић, председник ГО СПО
У 2011. години очекујемо боље дане за грђане, више посла, бољи стандард, стабилније цене.
Очекујемо и даљи развој демократије, јачање институција, доношење важних закона као што су закон о реституцији, отварање досијеа и других закона важних за улазак у заједницу европских нација.
Грађанима Шапца желимо пуно здравља и личне среће, више радних места и веће зараде.
Пољопривредницима желимо берићетну годину и добре цене пољопривредних производа.

Зоран Попадић, председник СДПС:
Очекујемо да у 2011. години политичари коначно схвате да их жеља за постизањем личних позиција не може и не сме опредељивати у одлукама које доносе. Стављане личног добра испред општег је често водило Србију у погрешном правцу. Српски народ нема више времена ни простора за лутања и грешке.
Председник СДПС Г-дин Расим Љајић је у једном обраћању народу рекао да се залаже за владу која ће имати 15 чланова, и да је спреман да напусти министарску позицију у сврху остварења тог циља. Мислимо да је ово добар пример како треба размишљати при решавању проблема.
Грађанима Шапца обећавамо да ћемо ако на следећим изборима уђемо у градску Скупштину, са великом бригом и знањем заједно са осталима одлучивати о расподели муком стечених и издвојених пара , намењених бољем животу грађана.
Својим суграђанима желимо нова радна места, више пара и мање бриге за егзистенцију...на крају оно што је најважније, дуг живот, пуно здравља и среће за њих и њихове породице.

Сретен Радовановић, Члан градског веЋа
Очекујем да буде боље. Да град Шабац привуче инвеститоре, да би се могли запошљавати радници, да би се смањила незапосленост. Такође, да садашња привредна друштва и предузетници имају боље услове за рад, да би остварили веће приходе, а самим тим већи стандард, својим радницима и грађанима града Шапца.

Немања Пајић, председник градског одбора Г17 ПЛУС Шабац
Мислим да је наступајућа 2011. година великих очекивања, у којој не желимо више да слушамо изразе као што су светска економска криза или рецесија. Мислим да нам је потребна стварна промена, како би истински ова земља кренула напред. Верујем да ће се у овој години видети да ли смо спремни за тај корак. Моје мишљење је да је то суштинска децентрализација Србије, којом би се локалним властима дала знатно већа овлашћења, средства али и одговорност према грађанима. Искрено очекујем, и жеља ми је, да се што више младих, стручних и способних људи укључи у јавни живот нашег града.
Суграђанима бих пожелео здравља и срећу и услове да сами утврђујемо развојне приоритете и решавамо локалне проблеме.

Душан Костадиновић, Председник Демократске омладине Шабац
У протеклој години млади људи из нашег града и државе постигли су значајне успехе на многим научним, културним и спортским манифестацијама. Њихове успехе сматрамо и нашим успесима. Ту пре свега мислим на младе математичаре, кошаркаше, тенисере, музичаре али и на све друге који су учинили то да се осећамо поносним зато што смо грађани Шапца и републике Србије. Желео бих да и у Новој години наши суграђани буду успешни како професионално тако и приватно.
Позивам све младе људе да у години пред нама буду друштвено активни и да се укључе у процес доношења одлука, нарочито оних које се тичу њих самих. Демократска странка и Демократска омладина остају отворене за све људе који желе да наш град и наша држава буду лепше, сигурније и боље место за живот. Пожелео бих свима срећне предстојеће празнике и да 2011. година буде срећнија и боља у односу на предходне.

Милош Тојић, лдп
У 2011. очекујем постепено повећање животног стандарда наших грађана а на пољу културе очекујем више новчаних средстава који би били усмерени ка побољшању понуда и разноликости уметничких садржаја.

Драгојло Лазић, Директор Туристичке организације града Шапца
Очекујем да се у 2011. години велика улагања у северозападну индустријску зону почну враћати грађанима Шапца, и да Шабац постане значајна дестинација привредника, страних и домаћих инвеститора. Шабац је и данас „ЖИВ“ град са преко двадесет атрактивних и разноврсних туристичких и других манифестација, што ретко који град у Србији има. Са доласком нових инвестиција у наш град, много би лакше Шабац учинили још лепшим и занимљивијим градом, тако да ко једном у њега дође, пожели и да се у њега врати.
Из мојих горе изнетих очекивања у новој 2011. години, проистекла би и моја жеља, да Шапчани живе у богатом, лепом и занимљивом граду и наравно да их здравље и срећа прате.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa