Инфо

20. јул 2017.20. јул 2017.
БОКС

ПРИЛИКА ЗА ПРВЕ КОРАКЕ

Недавно је Боксерски савез Србије (БСС) указао част шабачком клубу “Мачва” вреднујући на прави начин успехе два јуниора Семиза Аличића и Рада Јоксимовића, уврстивши њихова имена на списак репрезентативаца у овој узрасној категорији. Њих ускоро очекују борбе на Војвођанској златној рукавици. Успеси поменутих бораца као и других младих боксера Мачве у Лиги младих Војводине и на међународним ревијама пример су који могу следити будући представници племените вештине. Прилику да направе први корак у овом древном спорту заинтересовани имају у бесплатној школи бокса БК “Мачва”. Под руководством тренера Слободана Митровића и Миладина Пејкића, сваког дана од 10 до 17 сати, у просторијама клуба на Старом граду обавља се упис нових чланова.
- Масовност је предуслов стварања шампиона. Као клуб много пажње поклањамо раду школе и циљ је да створимо квалитетне борце, праве спортисте. Шабац је познат у свету бокса баш захваљујући изданцима своје школе – рекао је тренер Митровић.
- Даћемо све од себе да до краја године створимо услове за такмичње у Регионалној лиги. Шапчани воле бокс и хоћемо да им донесемо врхунске борбе у наш град. Град нас је и до сада подржавао, надамо се да ће наставити и убудуће. Верујем да смо поверење оправдали резултатима. Други смо екипно у Лиги Војводине, а на појединачним првенствима освојили смо пет златних, две сребрне и једну бронзану медаљу – додаје директор клуба Драган Петровић.
Д. Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa