Инфо

27. јул 2017.27. јул 2017.
Жива библиотека
Одржана девета седница Савета за родну равноправност

Жива библиотека

Девета седница Савета за родну равноправност града Шапца, на којој је најављена реализација пројекта ,,Жива библиотека” и Конкурс ,,1000 жена”, одржана је у просторијама Градске управе.
Пројекат ,,Жива библиотека” финансијски је подржан од стране Града Шапца, а реализоваће га Асоцијација Дуга, у сарадњи са институцијом Повереника за заштиту равноправности. Овај пројекат биће реализован 29. јула 2017. године у периоду од 17 до 22 сата, на Тргу шабачких жртава у Шапцу.
На седници Савета за родну равноправност најављена је и трибина о безбедности ЛГБТ особа, коју ће такође организовати Асоцијација Дуга, 30. јула ове године.
Мирослава Савковић, представница Градске организације инвалида рада, информисала је присутне чланове Савета о сарадњи са ,,Етно мрежом”, као и о Конкурсу ,,1000 жена”. Предложила је учешће Савета на овом Конкурсу кроз ангажовање жена у изради производа старих заната, што су остали чланови Савета прихватили, па је донета одлука о предузимању даљих активности поводом овог Конкурса.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa