Инфо

27. јул 2017.27. јул 2017.
Слонз победник Демофеста
Музичке вести

Слонз победник Демофеста

На недавно завршеном најпознатијем фестивалу демо бендова у југоисточној Европи – Демофест, који је ове године одржан десети пут на Кастелу у Бањалуци, прво место је однео бенд “Слонз” из Шапца.
Како је саопштено на Фејсбук страници Демофеста прво место однео је бенд “Слонз” из Шабца. “Сребром” се окитио “Тyгер Ламб” из Загреба, док је треће место одлуком жирија припало бенду “Њолфрам” из Новог Сада.
-Бенд под овим називом постоји последње две године. Прво смо наступали као Цонвоy. Чланови су Ненад Тошић (бас), Никола Мијаиловић (гитара и вокал) и Боривоје Тошић (бубњеви). Ово нам је после три године такмичарског искуства прва победа. Наравно да нам пуно значи, и још смо под утиском. Такође, наш Никола је освојио и награду за најбољег гитаристу на фестивалу- изјавио је за “Глас Подриња” Боривоје.
Једна од најважнијих активности у склопу програма Демофеста било је и гласање публике. Гласање је било организовано путем веб апликације на Демофест Фејсбук страници и трајало је пет дана. По мишљењу гласача, “Хути Ота Тре”, бенд из Зајечара, освојио је 243 гласа те тако понео титулу најбољег бенда на Демофесту. Као поклон,бенд ће са собом из Бањалуке понети лаптоп који је обезбедила компанија м:тел.
Посетиоци фестивала били су у прилици да уживају у сјајном проводу на тврђави Кастел у Бањалуци уз одличне демо бендове, ревијалне извођаче, али и у садржајима које припадају дневном програму фестивала.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa