Инфо

27. јул 2017.27. јул 2017.
МЕТАЛОПЛАСТИКА ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ

ПЛЕЈ ОФ ЦИЉ, ОБАВЕЗА

Рукометаши Металопластике, без обзира што још није познат систем такмичења наредне сезоне, нити број тимова који ће се пласирати у плеј оф, доигравање за титулу виде као императив. Делимично измењен тим, Владан Јордовић припрема за изазове борбе за титулу
Да српски рукомет није на завидном нивоу није нови, непознат податак, већ факат који се, константно потврђује. Није далеко средина септембра када би требало да стартује Супер лига, а све недоумице по питању такмичења још су ту. Ипак, у Металопластици, покушавају да се припремају без обзира на те круцијалне информације.
- Практично се ништа не зна. Како сада ствари стоје, уз Војводину и Динамо из СЕХА лиге, само још две екипе ће у доигравање из домаће лиге. Без обзира на то, плеј оф је апсолутни циљ коме тежимо. До 2. августа смо у Шапцу, обавићемо сва тестирања, а од Бајине Баште крећу јаке припреме – истиче спортски директор клуба Славиша Стојиновић.
Нови тренер Владан Јордовић имаће на располагању новајлије, бекове: Милана Милића (98), Ђорђа Писарића (99), искусна Пуљизовић (87). Борбу за позицију пивотмена водиће и Тркуља, а замене за Миленковића и Максимовића на голу су Станко Кљајић, придошлица из Турске и Владисављевић, повратник у редове Металопластике. Клуб су напустили: Драгутиновић, Миленковић, Максимовић.
- Осим уколико не буде непредвиђених ситуација, прелазни рок је за нас завршен, сада следи уигравање – додаје Стојиновић.
ШИЛЕ У СТРУЧНОМ ШТАБУ
Искусни Милутин Драгићевић одлучио је да оконча богату спортску каријеру и одмах је прихватио понуду да уђе у Стручни штаб и помаже новом тренеру.
Д. Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa