Инфо

27. јул 2017.27. јул 2017.
УБЕДЉИВ ПОРАЗ НА СТАРТУ КАО ОПОМЕНА МАЧВИ

СУРОВА ДОБРОДОШЛИЦА

Пораз јесте био очекиван, али чак шест голова није. Који год да је узрок за 1:6 мора се отклонити до Земуна. Гостовање на ЈНА заборавити победом
Лепа су сећања на 0:3 из 1951. године, пријатно је подсетити се борбе у полуфиналу Купа Југославије 1989. али реалност је сада много другачија. Ни у једном сегменту игре претходне суботе “Мачва” није била на нивоу Супер лиге, а домаћину је требала убедљива победа због самопоуздања пред европске утакмице. Када се све то споји, добије се минус пет. Голман Филиповић није испунио очекивања на старту Супер лиге, одбрана преспора, без решења за убацивања брзих фудбалера Партизана, али и недовољно физички јака да се носи са Тавамбом. На средини сувише техничких грешака, непрецизних пасова и несигурности када је лопта била у поседу “црвено-црних”. Бојан Матић без употребљивих лопти није представљао опасност као у Првој лиги. Једино су Гемовић и Јеремић по боку, колико- толико раздрмали последњу линију браниоца титуле.
Пре утакмице тренер Драган Аничић је рекао да клуб трага за још два појачања и лош старт могао би убрзати настојања. Мало шта, готово ништа од претходне суботе се не може окарактерисати као добро што се Мачве тиче, а само три бода ове суботе могу повратити самопоуздање шабачком суперлигашу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa