Инфо

3. август 2017.3. авг 2017.
“МЕДИЦИНАР” ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ

ТЕЖА ОДБРАНА ОД ОСВАЈАЊА

У припреме за следећу сезону “Медицинар” улази никада амбициозније и никада са вишим циљевима, али никада до сада припреме није стартовао као шампион државе. Рад од старта напоран и предан. Циљ сви домаћи трофеји и поносни наступ у Европи
У нешто другачијем амбијенту, хали “Зорка” због реконструкције сале Шабачке гимназије шампионке су започеле припреме за нову сезону. Тренер Саша Бошковић на првом састанку имао је 18 рукометашица уз осам младих нада шабачког клуба од којих се очекује кроз неколико година да постану лидери екипе. О променама у играчком кадру писали смо у претходном броју, али има промена и у Стручном штабу. Стручни штаб који је водио до титуле остаје на окупу уз једно појачање - Тању Поднар, некадашњу рукометашицу “Медицинара”.
- Некоме можда делује као фраза да је лакше освојити него одбранити шампионски пехар, али то је заиста тако. Ове сезоне ће сви другачије гледати на нас и свима ће дуели са шампионом бити посебан мотив, али као и претходне сезоне ми нећемо размишљати о противницима, већ само о себи. Трудићемо се да задржимо атмосферу која нас краси све време и да максимално сконцентрисани, посвећени, предани уживамо у рукомету и свакој утакмици, уз сталну тежњу ка победи јер тријумф је наш циљ у сваком мечу – истакао је тренер Саша Бошковић.
Средином септембра “медицинарке” очекују Холанђанке у првом колу Купа ЕХФ, а према подацима са званичне Фејсбук странице шабачког клуба, највероватније ће оба дуела бити одиграна у Шапцу. Ипак, преговори још трају и ништа званично није потврђено.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa