Инфо

3. август 2017.3. авг 2017.
МАЧВА ГОСТУЈЕ ЈАВОРУ

РАСТЕРЕЋЕНО, АЛИ СА АМБИЦИЈАМА

Јавор је суперлигашка константа дуги низ година. Повремени „излети“ у нижи ранг трајали су обично једну сезону, те клуб већ сада има велико искуство највишег ранга. Домаћи јесу фаворити у суботу, али Мачва жуди да против искусних суперлигаша покаже да припада Супер лиги
У прва два кола, сезона Ивањичана одвија се по плану, а тријумф над Земуном, вратио је и Шапчане у планиран „колосек“, те са једнаким бодовним салдом оба тима дочекују треће коло. Мачва има лоше последње искуство са гостовања у Ивањици пре три сезоне када је домаћи тим, у оквиру Прве лиге, победио са 4:0, али се много тога променило од онда до данас. Ипак, није се променила чињеница да је „Јавор“ фаворит и да, хтели они то да признају или не, унапред рачунају на три бода из дуела против новог суперлигаша. Амбиције имају и „бели“ и „црвено-црни“. Јавор има притисак улоге фаворита, а Мачва лишена истог мора покушати да то претвори у своју предност. Важно је да приступ буде потпуно другачији од гостовања на ЈНА, односно идентичан оном из првог полувремена против Земунаца.
- Уверени смо да осим можда три-четири екипе, ниједна не може рачунати на сигурне бодове против нас. Победили смо Земун, скинули терет са леђа, а сада хоћемо да се бар непоражени вратимо и из Ивањице. Неоспорно су они фаворити, али знам да и ми имамо своје адуте и шансе које хоћемо да искористимо. Најбитније је да верујемо у себе и своје могућности. Они су намучили Партизан, имају тим за плеј оф, но нема разлога да их се плашимо. Страх је највећи непријатељ – истиче Младен Лазаревић.
ИВИЋ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕН
Иако није била спорна жеља, Лазар Ивић није успео да савлада бол у нози током меча против Земуна и игру је морао да напусти током другог полувремена. После детаљнијих прегледа утврђено је да повреда није тежа и требало би да буде на располагању за меч у Ивањици.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa