Инфо

10. август 2017.10. авг 2017.
ВОДЕ ДОВОЉНО ДО КРАЈА ЛЕТА
ЈАВНО-КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ
“ВОДОВОД ШАБАЦ”

ВОДЕ ДОВОЉНО ДО КРАЈА ЛЕТА

Док су екстремне температуре и висока потрошња воде у многим градовима Србије изазвали проблеме у снабедавњу, у Шапцу то није био случај претходних дана.
И поред високих температура које достижу и 40 степени Целзијуса, Јавно комунално предузеће „Водовод“ Шабац, добро снабдева Шапчане квалитетном пијаћом водом.
- У току претходног месеца је забележена значајно већа потрошња воде у односу на просек, што је и разумљиво с обзиром на изузетно високе температуре овог лета. Међутим, наши грађани су редовно и без икаквих проблема снабдевани здравом пијаћом водом. Исто ће бити и током августа када је реч о потрошњи и снабдевености – изјавила је Даниела Ловрин Гавриловић, директорка ЈКП “Водовод Шабац”
Овог лета проблеме са водом имају на Убу, у Лајковцу, Љигу, Беочину, Тителу, Оџацима… Апел за рационалним коришћењем воде забележени су и у Београду, и многим већим градовима Србије.
- Оно што је најважније за грађане Шапца је да је систем водоснабдевања стабилан и да воде има довољно. Тако ће бити и до краја лета – поручује Ловрин Гавриловић.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa