Инфо

10. август 2017.10. авг 2017.
Добро друштво је одличан мотив
ТРЕНИНГ ЦЕНТАР Х2О НА ПЛУС 40 СТЕПЕНИ

Добро друштво је одличан мотив

Упркос несносној врућини и одласку тренера на годишњи одмор, група од десетак вежбачица са Микс аеробика који у тренинг центру Х2О води Ана Поповић, у овим летњим данима није пропустила ни један тренинг. Како наводе, највеће мотиве за долазак су пронашле у доброј тимској атмосфери, реду, раду, дисциплини али и резултатима које редовним вежбањем постижу.
-Неке од њих су са мном око две и по године, а неке су дошле пред сам мој одлазак на одмор, и све су одлучиле да долазе на тренинге и док ја нисам ту. Ми колективни годишњи одмор немамо, трудим се да своје летовање ускладим са одморима клијената, и оно што ми је посебан приоритет том приликом је да им омогућим и одређене бенефите како не би одустале од вежбања. Сваке године им поверим кључ, омогућим одлазак у теретану, док су ове године добиле и бесплатан улазак на базен- објашњава Ана Поповић.
Како би после сваког тренинга била у току са дешавањима, Ана од своје “газелице”, како су се спонтано прозвале, редовно “контролише” преко савремених средстава коминикације. Њихова обавеза је да се после вежбања сликају и пошаљу краћи извештај шта су радиле. Изузетан труд и залагање и овај пут су били награђени, хладним освежењем после првог заједничког тренинга. Наиме, “госпођица тренерка” је својим “газелицама” по окончању вежбања поделила сладоледе.
Иначе, иако је већини нас незамисливо да наставе са вежбањем на температурама које су ових дана прелазиле 40 степени, стручњаци никако не саветују прекид активности. Како наводе, пауза од два месеца анулира чак четири месеца претходног труда, те препоручују да се са тренинзима свакако настави у амбијент, попут Х2О тренинг центра, који вежбачима обезбеђује све погодности за рад и у овако екстремним временским условима .

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa