Инфо

6. јануар 2011.6. јан 2011.
АРТ СТУДИО ШАБАЦ

СЈАЈНИ ВИВАЋИ

На Великој сцени Шабачког позоришта дечји хор „ВиВа“ одржао је новогодишњи концерт на коме је изведено осамнаест како домаћих тако и страних композиција
Почело се са песмом „Кад падне први снег“, наставило са „Чаробна ноћ“, „Љубав“, „Онај прави“, „Љубавни оркестар“, „Нерадинка“, „Ње њисх yоу Меррy Цхристмас“, „Спушта се вече“, „Срећна нова“ „Јоy то тхе њорлд“ које су отпевали зајдно најмлађи и старији ансамбл хора, а затим су девојке старијег ансамбла отпевале уз клавирску пратњу Милене Ђурковић-Пантелић „Аве Мариа“ и „Ноел ц ест ламоур“. После тога је мешовити хор отпевао песму „Мамма миа“, „Принцеза“ и „Анастасиа“ да би сви заједно завршили са „Хаппy Нењ Yеар“ и „Плавом птицом“.

Речи нису биле потребне, а то је потврдила и сама Милена Ђурковић-Пантелић рекавши да на својим концертима не воли да прича. Позоришна сала није била довољна да прими све заинтересоване па је било и доста оних који су стајали. Песме у се смењивале једна за другом а одушевљена публика сваку песму је наградила дугим аплаузом. Тапшало се по такту музике, у појединим тренуцима слушало без даха, а на крају се желело још па су на бис поново отпевали песму „Срећна нова“. Као једна велика, срећна породица пожелели су својој чланици сада студенту Музичке академије Марији Станчетић срећан рођендан па је спонтано отпевана и рођенданска песма. Са позорнице су се смешила дечја лица, као и Миленино лице које је изражавало сву љубав према члановима хора, пријатељима који су дошли то вече као подршка, породици и публици која је пажљиво слушала и посматрала.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa