Инфо

17. август 2017.17. авг 2017.
У СУБОТУ У ШАПЦУ ГОСТУЈУ “ГРАЂЕВИНАРИ” (С. 17:00)

ПРЕДАН РАД ЗА “РАД”

После две победе, уследила су два пораза и сада треба показати психолошку снагу. Београђани ривал по мери. Оба тима у сезону ушла са сличним амбицијама
Супер лига је изједначена, те и резултатске амплитуде нису неочекиване за већину тимова. Шапчани су стартовали убедљивим поразом на стадиону Партизана, али су потом уследила два тријумфа где је изазов био не полетети превише. Сада су иза клуба два пораза у пет дана и екипа мора наћи начин да избегне замку дефетизма. Објективно, нема разлога за страх, још је почетак првенства, а залиха сасвим солидна за новајлију у овом тренутку. Порази од “Радничког” и “Спартака” јесу били специфични и тешки са психолошког становишта, сваки на свој начин, но и то је део спорта. Све ће бити заборављено уколико “Мачва” освојио “тројку” против “Рада” ове суботе.
- Ми радимо по систему који смо усталили. Нисмо запали у еуфорију после Земуна и Јавора, нећемо клонути после ова два пораза. Штета за обе “нуле”, но темпо је такав да није било времена да се тугује. Већ од уторка мислимо само о раду. Клуб са традицијом и дугим стажом у Супер лиги долази на наш стадион. Респектујемо их на сваки начин, но тражимо три бода – истичу у Мачви.
До сада изабраници тренера Гордана Петрића освојили су четири бода. Један у Крушевцу, на тешком гостовању и три против “Земуна”, а иако су поражени намучили су и “Црвену Звезду”, односно “Младост” у Лучанима.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa