Инфо

17. август 2017.17. авг 2017.
МАЧВА пораЖена У СУБОТИЦИ

ПРЕОКРЕТ ОДНЕО СВЕ

Два пута је “Мачва” водила на северу, била равноправан ривал, али два прекида, онај најгори и још једном слободан ударац оставили су бодове у Суботици
Искуства не би била прилика да се нешто научи када не би била болна. Нису биле последње секунде, али као и против “Радничког”, слободан ударац са 18 метара приредио је болни деја ву свим навијачима “црвено – црних”. Главчић, резервиста домаћих перфектно је погодио супротни угао гола Филиповића и свом тиму донео победу.
Почело је одлично. Игра без пуно прилика, али и контрола утакмице Мачве. Почетни напади домаћих су умирени, да би у 28. минуту Протић одлично шутирао по земљи са 20-ак метара за 0:1. Дубинска лопта Савковића избацила је Николића испред Филиповића што је донело поравнање. После корнера и повратне лопте одлично шутира Милинковић за ново воћство гостију 1:2. Међутим једанаестерац и већ поменути слободан ударац доносе бодове “голубовима”. Било је прилика на обе стране, но после преокрета промена резултатска није се догодила.
- Заслужили смо нешто из овог сјајног меча, а добили смо ништа. Играли смо, залагали се, трудили, но поново нас срећа није адекватно исправила. Уверен сам да са оваквим приступом ускоро ће и она бити на нашој страни и да се враћамо на колосек победа – истакао је тренер Драган Аничић.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa