Инфо

24. август 2017.24. авг 2017.
НИЈЕ ДОБРО
“РАД” ОДНЕО БОДОВЕ ИЗ ШАПЦА

НИЈЕ ДОБРО

Лош низ настављен, а иако противник није пленио квалитетом, паметна игра у првих 15 минута била је сасвим довољна да терен напусте подигнутих руку. Мачва јалова у нападу, иницијатива без резултата
Један брз напад “од ноге до ноге” и рутинска егзекуција Лукића, односно мајсторство искусног Владимира Волкова били су сасвим довољни “радовцима” да однесу све из Шапца. Контролисали су гости игру у првих 15 минута, остварили и више од планираног у том периоду, а изграђено у четврт сата само су чували до краја. “Мачва” је још једном имала више лопту у поседу, али сви напади нису изродили више од једне велике прилике Протића, најбољег актера Мачве у овом мечу, још при резултату 0:1 и неколико покушаја са дистанце. Гол Матића са беле тачке практично је једини ударац домаћих у оквир у првом делу, а није их било много ни у наставку. Покушао је Марковић главом, Милинковић и Гемовић били непрецизни и то је то. “Рад” од 15. минута потпуно окренут одбрани, без претњи по Филиповића.
- Џаба сва иницијатива када дозволите два гола на почетку. Имамо трауматичан низ пораза, али морамо наћи снагу да се повратимо. Повреде, недостатак среће, све је то спорт и не можемо се тиме правдати, већ морамо освајати бодове – истакао је Драган Аничић.

- Мачва је била боља 75 минута, али ми смо у првих 15 добили меч. Одлична су три бода, али не могу бити задовољан игром и повлачењем у апсолутну дефанзиву – рекао је тренер “Рада” Гордан Петрић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa