Инфо

24. август 2017.24. авг 2017.
МЕДИЦИНАР СУПЕР ЛИГУ СТАРТУЈЕ У ШАПЦУ

ОДБРАНА ТРОНА ОД воЖдовца

Одбрану титуле шампиона Србије рукометашице “Медицинара” почињу у Шапцу. У првом колу “медицинарке” гостују новајлији у лиги, београдском “Вождовцу”. Престоничанке ће бити и први изазов пред домаћим навијачима Шапчанки, дочекаће у другом колу “Јуниор”. Јаке екипе “Наисе” и “Јагодине” стижу у Шабац у четвртом, односно 6. колу, а гостовање у Аранђеловцу биће и последње коло прве полусезоне. Поново ће четири најбоља тима у плеј оф, али уместо лигашког система уз преношење бодова из међусобних дуела, на пролеће је планиран класичан плеј оф по нокаут систему. Првопласирана и четвртопласирана, односно другопласирана и трећепласирана екипа одмериће снаге у двомечу, а потом бољи улазе у финале плеј офа. Шампион је екипа која прва оствари две победе.
Припремни период Шапчанки почео је добро што се припремних дуела тиче. Шампионке су, у Јагодини, савладале истоименог домаћина 34:28 (17:11). У Медицинару чак пет рукометашица постигло је исто толико голова: капитен Ана Радовић, Ана Томковић, Ивана Пријовић, Слађана Прелевић и Марија Лојпур, Милошевић четири, по два Ручнов и Атанасковић, један Враголић.
Јагодинке ће узвратити гостовање у Шапцу 9. септембра, што ће бити и генерална проба шампиона Србије пред прво коло Купа ЕХФ.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa