Инфо

6. јануар 2011.6. јан 2011.
ШАБАЧКО ПРЕДУЗЕЋЕ „САНИ“ ПРОБИЗНИС ЛИДЕР ЗА 2010. ГОДИНУ У КАТЕГОРИЈИ НАЈБОЉЕ СРЕДЊЕ ПРЕДУЗЕЋЕ У СРБИЈИ

ШАБАЧКО, А НАЈБОЉЕ У СРБИЈИ!

Од породичне фирме основане у Шапцу деведесетих година „Сани“ је израстао у компанију коју препознају широм државе. Дводеценијско искуство пословања недавно је потврђено двема престижним наградама: признањем Пробизнис лидер ““ најбоље средње предузеће у Србији и Годишњом наградом Регионалне привредне коморе Ваљево у категорији средњих предузећа. Награде стижу, тврде у овој успешној фирми, као потврда трајне опредељености да се промене и прилагођавање на захтеве савременог тржишта схватај&
Сувласник и генерални директор предузећа „Сани“ мр Бранко Нинковић у разговору за „Глас Подриња“ говори о развоју пословног система „Сани Гроуп“ чији је председник, изазовима и плановима за наредни период.

Предузеће „Сани“ ДОО је недавно добило два признања која потврђују успешно пословање. Да ли ове награде стижу у право време, узимајући у обзир досадашњи развој?

- Признање Пробизнис лидер је усмерено ка подстицају дугорочног развоја малих и средњих предузећа и предузетништва у Србији као најважнијег и највиталнијег сектора домаће привреде. Критеријуми за доделу ове награде, коју додељује жири састављен искључиво од економских стручњака, подразумевају изузетне резултате пословања, повећање продуктивности и развој друштвене одговорности. Они недвосмислено показују да је компанија која понесе ово признање допринела развоју домаће економије у целини. Годишња награда Регионалне привредне коморе је потврда добрих резултата и добре пословне политике која се води у нашој компанији. Признања заиста стижу у години у којој је дугогодишњи, стрпљив и постојан раст и подизање квалитета нашег рада препознат не само од стране крајњих корисника наших производа и услуга, већ и од познавалаца привредних прилика у држави.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa