Инфо

31. август 2017.31. авг 2017.
ТЕКВОНДО – ЛЕТЊА УНИВЕРЗИЈАДА 2017

ИВАН ДО ОСМИНЕ

Шабачки теквондиста Иван Карајловић окончао је такмичење на Летњој универзијади у осмини финала. У два наступа, једна убедљива победа и један тесан пораз
Најбољи светски теквондисти категорије до 80 кг вештину на татамију демонстрирали су негде док је наш претходни број био у штампи, те смо вам остали дужни извештај са наступа Ивана Карајловића, члана ТК “Летњиковац” у Тајпеху. “Дуг” враћамо у овом броју.
Жреб је напре Ивана, јединог представника Шапца на спортским надметањима студената света, сучелио са Лијем из Сингапура. Карајловић је осим, можда, на самом старту, читав окршај апсолутно доминирао, а о убедљивости наступа најбоље говори коначан резултат 34:6 за нашег репрезентативца.
У осмини финала члан “Летњиковца” сусрео се са јапанским борцем Ебатом. Најзанимљивији меч ове рунде донео је много узбуђења. Углавном је Азијат имао предност у поенима, али се Иван враћао, пришао на само поен у самом финишу, но ипак је славио Ебата 20:17.
Карајловић у укупном пласману девети, а шампион категорије постао је Азербејџанац Харчегани савладавши у финалу Мартинеза (Шпанија) 6:3. Летња универзијада свечано је затворена синоћ.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa