Инфо

31. август 2017.31. авг 2017.
ПАУЗА ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ ПОБЕДЕ “НА КРОВУ”

СУПРОТНО ПРОГНОЗАМА

Мало ко је давао шансе “Мачви” у Београду. Не само да је ривал био без пораза, са неколико великих тријуфма у првих шест кола, већ је и шабачки клуб дошао после везаних пораза. Ипак, све квоте и прогнозе срушили су Матић и Гемовић
Још је “Вождовац” један од квалитетнијих тимова код нас, предводи га млад, перспективан тренер, “змајеви” још боле Партизан, но претходног викенда морали су осетити горчину пораза, не против другог тима из самог врха, већ против “рукија” и тима који је одиграо меч, прототип наступа за наредне суперлигашке окршаје на гостујућим теренима.
После изједначеног почетка чинило се да је питање тренутка када ће Вождовчани преузети контролу меча, међутим интервенција Ристивојевића постаје пас на бок за Пејовића, а капитен проиграва Матића. Најбољи стрелац лиге сјајно погађа, са 15-ак метара гол Поповића. Преузео је домаћи тим иницијативу после тога, међутим добар наступ Шапчана употпунио је голман Филиповић. Било је прилика на обе стране да би у финишу пресинг вратио посед Мачви, Арсенијевић проиграо Гемовића, а овај пласира лопту иза леђа Поповића за велико славље. Једино што је покварило утисак са солидне утакмице су груби стартови домаћих у финишу, када је све већ било решено, но и у тим моментима тренер Столица исказао је спортско џентлменство смиривши ситуацију.
- Коначно нам се игра исплатила кроз бодове, за разлику од претходна три кола. Ови момци изгарају на сваком тренингу, свакој утакмици и заслужују још више бодова него што имамо – истакао је тренер Драган Аничић.
Због репрезентативних обавеза следи пауза у првенству, а Супер лига ће бити настављена 9. септембра. У Шабац долази Чукарички.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa